Tips
Hieronder vind je een aantal tips waardoor het geld verdienen met de spaarprogramma's extra efficiënt zal zijn.

Tip 1
Zet in het begin even door. Het aanmelden bij alle spaarprogramma's lijkt in het begin veel werk te zijn. Uiteindelijk blijkt dit best mee te vallen. Als het aanmelden eenmaal is gebeurd, kost het bekijken van de mails bijna geen tijd meer. Ook lijkt het geld verdienen in het begin langzaam te gaan. Heb gewoon even geduld, dan komt het geld vanzelf!

Tip 2
Maak voor de spaarprogramma's een apart e-mail adres aan. Hierdoor komen de mailtjes van de spaarprogramma's niet tussen je privémail te zitten en blijft het allemaal lekker overzichtelijk.

Tip 3
Kijk af en toe eens op de sites van de spaarprogramma's om te zien of je mee kunt doen aan gratis spelletjes of andere dingen waarmee je extra geld kunt verdienen!

Tip 4
Als je een spamfilter hebt, zorg er dan voor dat deze de mailtjes van de spaarprogramma's niet blokkeert.

Tip 5
Neem 3x per week 5 minuutjes de tijd om de mailtjes te bekijken. Sommige mailtjes zijn namelijk niet meer geldig na een aantal dagen.

Tip 6
Tijdens het aanmelden wordt vaak gevraagd wat je interesses zijn. Door meer interesses aan te vinken zul je meer mailtjes krijgen en dus ook meer geld verdienen.

Tip 7
Schrijf ergens op bij welke spaarprogramma's jij je hebt aangemeld en noteer ook welke gebruikersnaam en welk wachtwoord daarbij horen.

Begin met geld verdienen!

Wacht niet langer en begin direct met het verdienen van extra geld door middel van spaarprogramma's!
>Aan de slag!

Nog niet overtuigd? Klik dan op de link hieronder om meer te weten te komen over hoe jij geld kunt gaan verdienen.
>Ik heb nog een paar vragen