Veel gestelde vragen
Het is logisch dat je naar aanleiding van de teksten op deze site vragen hebt. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waarom zou ik op deze manier geld gaan verdienen?
Het geld verdienen met spaarprogramma's is erg makkelijk en kost weinig tijd. Bovendien krijg je vaak de kans om gratis producten uit te proberen.

Zijn de spaarprogramma's echt betrouwbaar?
Ja. De spaarprogramma's die op Verdien-snel-geld.nl vermeld staan, zijn allemaal 100% betrouwbaar. Al deze bedrijven staan dan ook ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Kan ik stoppen wanneer ik wil?
Ja. Je kunt je bij ieder spaarprogramma op een makkelijke manier afmelden zonder dat daar kosten of voorwaarden aan verbonden zijn.

Hoeveel geld kan ik verdienen?
Wanneer je je aanmeldt bij alle spaarprogramma op deze site en 3x per week een aantal minuten de tijd neemt om de mails te lezen, enquêtes in te vullen en puzzels op te lossen, kun je ervan uit gaan dat je per maand 50 euro of meer zult verdienen. Wel kan het zo zijn dat je pas later uitbetaald krijgt omdat je nog niet voor ieder spaarprogramma de limiet voor het uitbetalen hebt behaald. Wanneer je ook nog allerlei vrienden overhaalt om mee te doen, kun je nog veel meer geld verdienen.

Hoe krijg ik uitbetaald?
Het bedrag dat je uitbetaald krijgt, wordt gewoon op je bank- of girorekening gestort.

Kan ik me vaker dan 1 keer aanmelden?
Nee. Wanneer je je vaker dan één keer aanmeldt, zal het spaarprogramma ontdekken dat je vals speelt en je account verwijderen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Je gegevens blijven alleen eigendom van het bedrijf. De bedrijven geven of verkopen je informatie niet door aan derden. Een spaarprogramma heeft je gegevens nodig om erop toe te zien dat je niet vals speelt en natuurlijk om jou uit te kunnen betalen.

Is het echt niet ingewikkeld?
Nee. op het eerste gezicht ziet het er misschien uit alsof het heel veel werk is. Dat is niet waar. Het aanmelden bij de spaarprogramma's is het meeste werk en neemt slechts enkele minuten per spaarprogramma in beslag.

Waarom krijg ik betaald?

Doordat jij wordt betaald voor het lezen van reclame, weten de adverteerders zeker dat hun reclame ook gelezen wordt. Bovendien kun jij voorkeuren aangeven zodat je alleen reclame krijgt die je interesseert. Voor adverteerders is dit heel belangrijk.